Ny lägenhet – Vi har köpt nytt på Kungsholmen

Äntligen! Vi har köpt ny lägenhet på Kungsholmen. Efter flera månaders letande, i en sjuk bostadsmarknad, hittade vi tillslut vår drömlägenhet på nedre Kungsholmen i Stockholm. Stundtals så kändes det som att halva om inte hela Stockholm letade efter exakt samma lägenheter som oss. Vi förlorade budgivning efter budgivning, men tillslut så fann vi den. Och nu är den vår!

Ny lägenhet på Kungsholmen!
Miravie var såklart också jättetaggad på nya lägenheten! 😉

Kungsholmen

Lägenheten ligger högst upp i fastigheten från 1884 och ligger bara ett stenkast från vackra Landstingshuset och Norrmälarstrands härliga strandpromenad. Vi ser så framemot att utforska nedre Kungsholmens restaurangutbud, alla mysiga kaféer och parker som finns i området. Eftersom vi lämnar Birkastan som vi verkligen älskat så har Kungsholmen lite att leva upp till. Men vi har alltid gillat att ta promenader i området och har en del vänner som bor där, så det känns som att vi har hittat rätt!

Vi får flytta in i slutet av Mars och ni ska bara veta hur mycket vi längtar efter det. Just nu bor vi på 24kvm. Så lite större yta är mer än välkommet i vårt liv haha. Förresten har ni några tips på härliga ställen på Kungsholmen så är de såklart mer än välkomna!

Ny lägenhet på Kungsholmen!
Våra fönster ser ni högst upp till höger. Fyra härliga fönster i fil. Ljusinsläppet är magiskt!
Norrmälarstrand - Nya lägenheten på Kungsholmen

Renovering

Ni som känner mig och Ruben väl, vet att vi inte kan nöja oss med att köpa en ny lägenhet utan att renovera. Så ja spänn fast era säkerhetsbälten och följ med in i renoveringskaoset igen haha.

Vi är så taggade på att renovera lägenheten så att den blir exakt så som vi vill ha det. Jag tänker att jag börjar med att dela den tänkta planlösningen med er nu. Lägenheten ser i dagsläget lite annorlunda ut. Och sedan får ni följa bloggen under renoveringens gång för ännu fler bilder. Det kommer vara en hel del jobb men så värt när allt är klart. Vi är så pepp!

Ny lägenhet på Kungsholmen!

Ska bli så väldans kul att få uppdatera bloggen nu framöver med lite renoverings- och inredningsinspo med hänsyn till nya lägenheten. Gissa om mitt Pinterest-konto går varmt! Kram så länge! <3 // Makeupevelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *