En härlig vinterdag i Göteborg

Under en härlig vinterdag i slutet av förra året (tänk att vi är inne på ett nytt år, det låter så sjukt när man skriver det) passade jag och Ruben på att ta lite vinterbilder ute på mina föräldrars gård. Vi var där över julen och just denna jul blev så himla magiskt snövit. Exakt som man vill ha det!

Miravie var överlycklig över att få lämna storstan, framförallt lägenheten på 24 kvm, och allt grått slask på gatorna. Det var faktiskt första gången som hon upplevde snö på riktigt. Hon var så nyfiken och det kändes som att hon verkligen älskade det. Dessutom passade vi såklart på att åka lite pulka, haha.

En vinterdag i bilder

Det var verkligen en härlig vinterdag när vi tog dessa bilder. Men himlar vad kallt det var ute, det var tur att vi hade våra varma jackor på oss. Annars hade vi nog frusit ihjäl. När det är så himla drömmigt ljus ute så blir både jag och Ruben helt besatta i att ta bilder på varandra. Därför följer en liten bildserie på oss här nedan. Så ni som har fått nog av oss får blunda er igenom slutet av detta blogginlägg haha ;).

Som sagt så fick vi verkligen några riktigt fina dagar i Göteborg med våra nära och kära. Rubens familj, syster och hennes familj var på besök under julafton. Det blev faktiskt den mysigaste julen på länge. Till Miravies lycka så var ju även kusinen Scarlett på besök. Tjejerna lekte verkligen för fullt. Himlar vad vi älskar dessa flickor, helt galet haha! <3

Hur var er jul? Kommentera gärna och berätta. Kram / makeupevelina

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *