Primer för det perfekta glowet

Det är väl ingen som missat att en av de mest populära beautytrenderna just nu är GLOW?! Och som jag älskar denna trend. En hud med extra mycket glow är verkligen så fint framförallt såhär års när man känner sig grå och glåmig när ljuset väl återvänder. Därför tänkte jag tipsa om några PRIMER-favoriter bland just lystergivande primers som kan hjälpa ditt glow på traven redan nu.

Gör dig redo för de ljusare tiderna, nu dammar vi av oss från allt som heter covid och vinter 😉 Men först…

Vad är en primer?

En primer är en produkt som man använder innan foundation. Många primers hjälper till att din foundation sitter på plats bättre, och det kan jag kan hålla med till viss del. När huden får en jämnare yta så blir finish och hållbarheten på din foundation såklart bättre.

Det finns alltså olika sorters/typer av primers. Vissa hjälper till att ge en jämnare struktur. Vissa mattar ner och vissa kan göra att det blir en bättre fästyta för nästkommande produkt och vissa ger helt enkelt ett fantastiskt glow. Sistnämnda är det jag tänkte tipsa om idag. Så här nedan följer fyra produkter i olika prisklasser.

5 riktigt fina lystergivande primers

Nedan följer alltså fyra primer-produkter som jag tycker väldigt mycket om just nu. Jag har både testat dom på mig själv och även jobbat med dom på bland annat modeller, skådespelare och programledare under lång tid. Delar in dom i olika prisklasser för den lilla och stora plånboken. Kom ihåg att bara för en produkt är svindyr så betyder det inte alltid att den är bäst.

Över 500 kr

By Terry Cellularose Brightening CC Lumi-Serum (just nu på kampanj hos Kicks) (klick)
Denna produkt är väl egentligen mer av ett hudvårdande serum med en lystergivande och utjämnande effekt. Jag använder den som en ”glow primer”, och använder den även på huden efter mina hudvårdsprodukter. Tycker den funkar så fint även ensamt på huden då den ger en fantastisk känsla. Glowet och finishen blir verkligen on point. Ett extra plus är förpackningen som känns lyxig och påkostad. Så vill du verkligen kosta på dig en extra lyxig produkt, eller varför inte ge bort i present – så tycker jag denna är underbar. Gillar också att den kommer i pumpform.

Armani (klick)
Även denna primer utstrålar lyx vid första anblick, och trots att den kostar en slant så tycker jag ändå att den är värd det. Så för dig som vill ha en lyxig produkt i väskan/hyllan som också ger lyster och SPF (!!), så tycker jag den är kalas! Det är dock inte pump på denna, utan skruvkork. Men det är ju en smaksak vad man gillar. Den kommer i tre nyanser och jag använder den som heter beige.

Ole Henriksen Banana primer (klick)
Otrolig lyxig känsla på huden, doften är underbar och lystern blir så fin! Den kanske inte är den mest lyxiga utseendemässigt på förpackning, men vad gör det när det som är i den skapar mer eller mindre magi på huden.

Mellan 200-300 kr

Mac Strobe Cream (klick) Länkar till Lyko då den ligger på en hundrig lägre prismässigt där. Kanske är kampanj.
Denna produkt klassas inte riktigt som en primer. Men denna kräm ger ett superfint glow och adderar massa fukt till huden. Detta gör att den funkar väldigt fint under en foundation. Den är superfin att använda som den är eller att blanda ut med sin foundation för att ge en något mindre täckande finish. Jag har den alltid i jobbväskan och tycker den är ett riktigt bra alternativ. Den finns i olika toner och jag brukar använda lystertonen guld som heter Goldlite.

Under 200 kr

Isadora Glow Primer (klick)
Om du klickar in på länken så kan ni faktiskt se en tutorial som jag gjort med denna produkt! Jag har länkat till Bangerhead där den just nu finns för kampanjpris. Detta är en väldigt trevlig primer, som ger både fukt och glow till huden. Så för dig som vill ha en bra prisvärd primer, så tycker jag detta är en jättebra produkt som ger fint glow!

Har ni några frågor så vet ni att ni alltid kan kommentera eller skriva till mig på DM på instagram. / makeupevelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *