Vi ska till Maspalomas utan kläder!

Gissa om vi längtar till nästa helg! Då ska vi äntligen åka till Maspalomas (Gran Canaria). Det blir även Miravies första resa, vilket ska bli så spännande.

I vanliga fall hade jag och Ruben kanske valt att åka till ett mindre hotell på någon udda plats i världen. Men nu när vi har fått barn så känns detta resemål HELT PERFEKT. Nu finns det faktiskt inget annat vi längtar efter än att få vara på en och samma plats där vi får äta hur mycket vi vill hahah- Ja, vi kommer ha All Inclusive. Så nu himlar blir det riktig charter!

Och ja förresten. Sa jag att vi ska till Maspalomas utan kläder?! Alla våra sommarkläder är nämligen i Göteborg och vi kommer inte hinna åka ner dit innan avresa. Men vi tänker att vi inte kommer behöva så mycket kläder ändå haha. Men ska jag vara helt ärlig så är det faktiskt lugnt för min del, jag fick faktiskt en hel påse kläder av världens bästa Mona på chiquelle.se efter att vi hade jobbat i studion häromdagen <3 Hon är verkligen räddaren i nöden!

Vi ska till Maspalomas
Bild från Ving.se

Vi blev bjudna till Maspalomas

Vi har faktiskt blivit bjudna på denna resa. Det är nämligen mina föräldrar som är så gulliga och bjuder med oss på en vecka i solen. Hotellet ser så underbart ut, och vi tror att Miravie kommer ha det så kul i alla barnpooler som hotellområdet erbjuder. Det känns helt underbart, och man kan riktigt känna hur batterierna kommer att laddas upp här.

Vi ska till Maspalomas
Bild från Ving.se

Jag längtar så efter att få se Miravies reaktion när hon får se hela äventyrsbadet. Hon älskar nämligen att bada badkar här hemma i Sverige och här får hon minsann bada i så mycket vatten som hon vill. Dessutom tillsammans med leksakselefanter och rutschkanor. Hur drömmigt för ett barn? Inte för att hon kommer kunna använda rutschkanorna (eller hon kanske kan åka med Ruben?), men springa runt och plaska i vattnet kommer hon kunna göra i mängder!

Vi ska till Maspalomas
Bild från Ving.se

Hej hej palmerna! Vi ses om en vecka. Om ni sitter på några bra tips på Kanarieöarna så hör gärna av er. Tack! <3

Kram / makeupevelina
(följ mig gärna på instagram @makeupevelina)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *