Återuppbygga och balansera huden

Jag har precis fått hem ett paket med underbara produkter från hudvårdsmärket Elixir vars syfte är att återuppbygga och balansera huden på mig. Ni anar inte hur pepp jag varit på att testa dessa till min hud. Som jag nämnde för ett tag sedan så känns det som att min hud är i en obalans. Jag har som sagt sedan vår flytt använt lite allt möjligt på huden. Jag har mixtrats med syror och retinol som blivit alldeles för starkt på min stackars hud.

Skäms ju nästan att säga att jag jobbade och är utbildad som hudterapeut. Hade jag varit en kund till mig själv för tio år sedan och berättat hur jag behandlat min hud på sistone. Ja, då hade jag nog velat hålla för öronen som hudterapeut, haha.

ELIXIR HYDRACTIL NORMALIZER

Jag ska nu få testa denna kräm som verkar lämpa sig perfekt till en hud som är i behov av att reparera barriären (den är inflammationsdämpande). Den lämpar sig även till extra känsliga hudar- även till dom med rosacea. Då den är extremt bra på att bygga upp hudbarriären passar den även perfekt för dig som genomgått starkare peelingar, microneedling samt laserbehandlingar. Här kommer en länk till denna produkt för dig som vill veta mer om den (KLICK). Den är på 20% för tillfället hos Meds.

Återuppbygga och balansera huden

Jag älskar att produkten är i pumpförpackning. Det hör inte till vanligheten att jag lägger ut om produkter som jag nyligen precis fått. Jag vill gärna testa dom först. Men eftersom jag sedan tidigare har hört väldigt gott om märket och eftersom jag även testat några produkter därifrån (exempelvis rengöringen och body lotion – så kände jag att jag ville göra ett undantag.

Inte nog med det. Direkt när jag fick budet på location (stod i fotostudion på Odd Molly) så kunde jag inte bärga mig. Jag testade alla tre produkter på en gång haha! Känslan var magisk. Först och främst började jag med Niactil 4%, följt av två pump av Hydractil ovan. Hejhej du lena hud!

ELIXIR NIACTIL 4%

Denna gelé är tydligen Elixirs storsäljare. Den tillför naturlig fukt till huden och ger även en jämnare hudyta och lyster. Min hud kändes lugn och återfuktad nästan direkt. Jag kommer nog nu under vintertid att använda denna kombo (HYDRACTIL + NIACTIL) som serum, följt av en något rikare kräm för återfuktning. Men för dig som inte är allt för torr så kanske det inte behövs en rikare kräm ovanpå. Detta då Hydractil:en har två funktioner. Den funkar både som serum och kräm beroende på hudtyp. Här kommer en länk till produkten (KLICK) som också är på 20% hos Meds.

Återuppbygga och balansera huden

ELIXIR ULTRADEFENSE PRO SPF 30

Sen gammal så är en riktigt bra SPF det bästa skyddet för åldrande och ännu bättre är om du använder den året om. Denna produkt kändes riktigt bra på. Den var lätt i konsistensen och det gillar jag skarpt. Denna åker lätt ner i resväskan den 12:e februari. Ja ni lästa rätt. Vi ska på semester!! Men mer om det längre fram. Som jag längtar! Här kommer en länk till den (KLICK).

Återuppbygga och balansera huden

Ska bli så spännande att se nu om jag kan få bukt på min stressade och torra hud. Framåt så lovar jag er att fortsätta hålla er uppdaterad gällande dessa tre produkter. När jag har använt dom ett tag så kommer jag kunna ge er en bättre ”recension”. Men kände mig tvungen att dela med mig av dom eftersom jag är så exhalterad haha. Glöm inte att återuppbygga och balansera huden är superviktigt för en bra hudvård.

Har du testat detta märke innan? Vad är dina erfarenheter? Låt mig veta!

Kram / makeupevelina
(Följ mig gärna på instagram @makeupevelina)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *