Röda läppar med Givenchy

Givenchy har äntligen öppnat upp på Åhlens City här i Stockholm. Jag var på plats på deras invigning, och fick des´hem en härlig påse med massa godsaker. Bland annat detta magiska läppstift jag lagt för dagens look ”Röda läppar med Givenchy”. Så krämigt, så lyxigt och så underbart. Vågar ni rocka rött läppstift? Jag tycker det är så fint!

Röda läppar med Givenchy

Jag valde en lätt bas för denna look. När man lägger ett rött läppstift föredrar jag att verkligen se till att alla mina röda partier i huden försvinner. Täcker man inte dom partierna känns det nästan som läpparna lyfter fram det röda i huden ännu mer. För att fortfarande hålla en lätt täckande känsla på basen, lägger jag först min foundation. Och det som inte täcks tillräckligt lägger jag en concealer just på de partierna. På så sätt kan du ändå hålla dig till en naturlig bas där huden kan få synas igenom fint.

Basen

Foundation:
Lumene Instant Glow Beauty Serum, Universal medium (klick). Jag gillar verkligen hur lätt finish denna foundation gav. Dessutom har den fint glow, vilket ger den en tumme upp. Kommer definitivt testa denna på mina jobb framöver.

Bronzer:
Här använde jag samma serum foundation, men i en mörkare ton, Universal deep (klick). Jag tyckte den gav en superfin bronsig känsla.

Concealer:
Clinique Even better, 40 (klick)

Rouge:
Ilia, Whisper. Jag älskar verkligen denna färg. Den funkar till läppar, rouge och även till ögonlock som en krämskugga (klick).

Highlighter:
Pixi Beauty Glow-y-Powder, Rose Dew. Superfint rosa glowpuder, jag använde det på kindben, inre ögonlock och även på hela locket (klick)

Slut touch

Läppar:
Givenchy Le Rouge, 305 Rouge égérie (klick)

Bryn:
Byredo All-in-one refillable brow pencil, Sepia (klick)

Mascara:
RMS Straigt up mascara (klick)

Hoppas ni gillar denna look med röda löppar. Kommentera gärna också här på bloggen om det är någon speciell look ni vill att jag gör eller hör av er till mig på DM, instagram @makeupevelina 🙂

Kram och fortsatt trevlig helg // Makeupevelina

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *