Återfuktande volymprodukter från Björn Axén

Idag tänkte jag dela med mig av min nya besatthet. Sedan ett halvår har jag använt mig av Björn Axéns signatur hårserie.

Normalt sett skulle jag aldrig ens få för mig att använda en volymserie till håret. Mitt hår är torrt och har naturligt fall, och allt som gör håret strävare i känsla får jag panik av, något som många volymprodukter ger.

Så det tog mig ganska lång tid innan jag ens testade denna serie som Björn Axén tagit fram. Och när jag väl testade det kände jag att doften var lite stark för min smak. Men vet ni vad? Den där doften har gjort mig beroende nu haha! Den är helt fantastisk!

Inte bara doften, utan även produkterna i sig! Mitt hår känns luftigt, glansigt och mitt naturliga självfall kommer fram så fint! Det var inte förrän produkterna tog slut som jag verkligen i såg att jag uppskattar dom. Det brukar var så haha! I samband att jag slutade med dom, så kändes mitt hår livlöst, trött och frissigt.. Jag förstod ingenting och skyllde på all stress med renoveringen. Men sen kom jag ju på, himlar- jag har ju bytt produkter!

Så snabbt som bara den införskaffade jag mig vomymserien igen, och vips så kändes håret underbart igen! Jag vill också lyfta att jag har en väldigt jobbig hårbotten, kan bli kaos direkt av ett schampo som inte passar. Men reagerar inte överhuvud taget av dessa!

En återfuktande volymserie från Björn Axén som jag älskar.

The Volume Shampoo: För dig som vill läsa mer om denna produkt länkar jag här (klick)

The Volume Conditioner (klick)

Hårinpackning och leave-in produkt

Efter varje tvätt avslutar jag alltid med en leave in produkt i håret för att maxa fukten. Jag har testat mig fram bland de olika som finns i Signatur serien, och denna leave in cremeolja är helt magisk! Den är lätt, men ger så mkt glans, fukt utan att tynga ner håret! Älskar den!! Här är en länk till denna (klick).

Vid ungefär var tredje tvätt kör jag denna återfuktande inpackning! Jag brukar låta den sitta i minst 10 min. Jag tycker alltid det känns lite extra lyxigt och härligt med en inpackning i håret för att behandla det lite mer på djupet mot vad ett balsam gör. Här kommer länk till denna (klick).

Jag har tidigare nämt att jag älskar Olaplex, och jag tycker fortfarande såklart att dom är helt fantastiska. Men ibland behöver man byta- så länge man inte byter hela tiden.

Om du har ett grövre, extra tjockt hår som är torrt, så finns även signaturserien från Björn Axén med en ren fuktserie som inte jobbar på volymen på samma sätt. Dom har även en leave in produkt med värmeskydd för dig som använder värmeskydd ofta.

Hoppas detta gav lite inspiration för dig som letar nya hårprodukter.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *