Inflyttade i lägenheten

Jag har helt missat att berätta att vi flyttat in i vår lägenhet, ni som följer mig på Instagram lär ju säker ha sett detta redan.

Efter många månaders slit med mycket svett och tårar så har vi äntligen fått mer space att röra oss på! Vi lyckades flyttade in strax innan jul, men då med en hel del saker som behövde på plats.

Jag har så mycket som jag vill uppdatera er om när det kommer till alla steg vi har genomgått under denna renovering, men jag vet knappt vart jag ska börja.

Ska jag vara helt ärlig dog min inspiration att blogga i slutet. Det var så mkt som blev fel, saker som var försenade etc etc… Detta i kombination med att försöka rodda med det ”normala” livspusslet som familj, driva företag osv gjorde att det helt enkelt kändes för tufft för mig. Jag orkade inte ens tänka på att öppna upp bloggen, och det känns ju såklart så otroligt tråkigt!

Jag har känt mig mer eller mindre utmattad. De dagar jag var ledig från mina frilansjobb kunde jag med lätthet bara sitta och stirra in väggen och knappt orka mig upp ur soffan. Ibland får man väl bara inse att man blivit besegrad av tröttheten.

Men nu börjar energin sakta men säkert komma tillbaka igen! Bara känslan att inte bo på 24 kvadrat med ett litet energifyllt barn är fantastiskt. Vi är dock så glada och så tacksamma att vi hade möjlighet att få låna mina föräldrars lilla söta lägenhet såpass länge, för att faktiskt kunna ha möjlighet att skapa vårt nya drömhem. Men oj vad det testade oss som familj! Men hey, här är vi, vi klarade det haha!

Nedan kan ni se en bild så ni kan se känslan på färgsättningen i lägenheten. Lovar att dela mer av detta! Älskar den stora välvda spegeln vi fått på plats i hallen!

Vi har en hel del kvar att göra, men det viktigaste är att lägenheten är beboelig. Vi har äntligen fått vår bänkskiva, så nu har vi spis med fläkt sedan april. Innan dess hade vi en liten kokplatta utan spisfläkt, kul ju haha!

Jag har tyvärr inte så mycket bilder sedan vi flyttat in. När vissa saker inte är klara så ser det så himla trist ut när man väl fotar, så ni får hålla er lite till.

Här är en liten sneak peek på köket som jag knäppt av med mobilen. Bänkskivan blev lite annorlunda i materialet än vad vi hade planerat, bara det är en story för sig att berätta. Så det tar vi vid ett annat tillfälle;)

Badrummet är mer eller mindre klart! Vår spegel från Aa glas är på plats vilket gjorde allt så maffigt! Det var mkt research för att få till spegeln jag ville ha, kommer givetvis dela med mig av hur vi skaffade belysningen bakom osv.

Nästa steg blir att montera in en duschvägg. Men ibland måste man ta en liten paus och spara ihop lite pengar. Att renovera är inte billigt minsann! Så just nu får vi helt enkelt ha ett duschdraperi, och det funkar ju kalas.

Men känslan kommer bli en helt annan när glasvägg med dörrar kommer på plats, längtar!

Sneak peek på badrummet!

Älskar verkligen de inbyggda garderoberna från Lucks By Robo! Hur magiskt blev inte allt tillsammans?! Handfatet som jag skissade upp till Granit och Marmor blev ju så fint, får nypa mig i armen!

Det var en liten sammanfattning så länge, men lovar att dela med mig om mer! Kram från mig

2 comments

  1. Finaste badrummet jag sett! Får man lov att fråga vad det är för inredning i skåpen- hyllor eller också lådor? Hoppas du visar fer bilder så att vi får se hela ert helt otroligt fina badrum.

    1. Heej!!! Tusen tack! Det är bara hyllplan satta med ca 25 cm höjd hela vägen! Själva skåpet är 25 cm djupt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *