Två dagar jobb med Gina Tricot

Nu sitter jag åter på Landvetter flygplats för att strax studsa på flyget hem till stockholm. Det är alltid supermysigt att komma ner till Göteborg och Borås för jobb i och med att jag samtidigt kan passa på att bo hemma hos mamma och pappa.

Denna veckan var det alltså jobb för Gina Tricot i Borås (för er som missade inlägget igår). Bästa vecka skall jag tillbaka igen för ytterligare för två dagar i studion.

Ovan ser ni två bilder som jag fotat av med mobilen direkt på datorskärmen. Jag är verkligen så lyckligt lottad som får jobba med fantastiska modeller- och fototeam! Tack gänget i Gina Studion för att ni är så härliga!

För er som undrar vad för produkter jag använde för makeupen på Sophie så kan ni skrolla till gårdagens inlägg <3

I morgon är jag ledig, vilket ska bli lite skönt eftersom jag inte varit hemma sedan i lördags morse. På fredag avslutar jag jobbveckan hos Chiquelle- så kul!

Wops- nu måste jag boarda planet! Puss och hej så länge <3

2 comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *