Test av ansiktsmask från Xlash

Hallå där. Jag har precis kommit hem från en underbar vecka på Gran Canaria därav lite utebliven uppdatering från min sida. Men nu är jag tillbaka och redo för att skriva av mig igen. Vad packade jag ner till Gran Canaria om inte ett gäng av Xlash nya Hydro Gel Mask som dom nyligen lanserat. Nu är det alltså dags för ett test av ansiktsmask från Xlash.

Jag älskar känslan att återfukta huden på djupet med en sheetmask. Det går både snabbt och du får omedelbar effekt. Xlash har sedan tidigare underbara gel eyepatches till ögonområdet som fungerar på samma sätt. Och hur underbart är det då inte att dessa små favoriter gjorts till en mask för hela ansiktet! Ansiktsmasken är en slags sheetmask som är utvecklad av ett gelliknande material, vilket gör att den känns så underbar på ansiktet.

Test av ansiktsmask

Jag använde ansiktsmasken på rengjort ansikte nästan omedelbart efter att jag kommit in från en dag i solen. Innan applicering kändes huden torr och lätt röd av känslighet. Jag hade på ansiktsmasken i 20 min och det kändes som att min hud slurpade i sig all fukt. Masken som är en gel-sheet-mask var magisk att lägga på ansiktet då den gav en sjukt svalkande känsla. Mitt ansikte var helt lugnt och all rodnad var i princip dämpad efter att jag hade tagit av den.

Ger denna mask verkligen tummen upp och för min del kommer den användas regelbundet i min hudvårdsrutin. Här är länk till ett äldre inlägg jag gjort om andra sheetmasks som också står mig varmt om hjärtat.

Här kan ni hitta mer info om denna fantastiska ansiktsmask, där står allt om ingredienser och övrig info som man behöver känna till (Klick). Förpackningen innehåller tre st masker. Tycker det är en perfekt present/gåva till dig själv eller till någon du gillar.

Kram / makeupevelina.se
(följ mig gärna på instagram @makeupevelina)

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *