Omg han gjorde det igen…

Omg han gjorde det igen. Nu i måndags firade alltså jag och Ruben vår fjärde förlovningsdag. Men himlar va tiden går fort. På något sätt känns det som att det inte alls var längesedan vi satt tillsammans helt själva på en strand i Mexiko. Där och då för fyra år sedan, helt plötsligt, så gick han ner på knä och friade till mig.

Själva planen efter frieriet i Mexiko var ju att vi skulle gifta oss rätt så omgående. Men bröllopsplanerna blev snabbt inställda då vi stod i en totalrenovering av vår förra lägenhet. När lägenheten väl började bli klar så tänkte vi: nu jäklar ska vi gifta oss. Men ja, då blev vi gravida med Miravie, haha. Och nu står vi här igen med en totalrenovering igen på vår agenda. Jag orkar inte!!! 😉

Omg han gjorde det igen

Omg han gjorde det igen…

Men så i måndags, när vi satt på Astoria och hade det mysigt, så gjorde han det igen. Han friade på nytt, för nu minsann vill han att det bli bröllop. Dessutom fick jag en sååå vacker diamant av honom, som ska bytas ut mot den som sitter på ringen idag. OMG han gjorde det igen alltså. Gissa om jag blev chockad, och överlycklig. Mina tårar rann för fullt!

Ruben har tydligen planerat detta i över ett år och har alltså bakom min rygg löst ny diamant och allt med vår juvelerare. Ringen är nu inlämnad och jag längtar efter att få tillbaka den för att se resultatet.

Så till den stora frågan…

När ska vårt bröllop äntligen bli av? Kommer vi kunna rodda ett bröllop redan nästa år?! Eller får det vänta lite till. Mitt drömbröllop äger rum i Italien någonstans. Kanske på någon fantastisk vingård med alla våra nära och kära.

Hade verkligen uppskattat om ni har tips på fina bröllopsplatser i Italien. Tack <3

Kram / makeupevelina
(följ mig gärna på instagram @makeupevelina)

1 comment

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *