Travertin till badrum och kök?

Oj oj oj vad vi är på jakt efter travertin till badrum och kök. Vi letar alltså efter det perfekta materialet för vårt tvättställ i badrummet och till extra toaletten! (Här kan du se vårt inspo för badrum). Jag har ju helt snöat in mig på travertin, och just nu ser jag ingen annan lösning än att jag måste hitta det!!!

Min stora inspirationskälla är en fantastisk inredningsdesigner som heter Brent Lee, alltså omg vilka vackra hem han skapar. Här ovan är några bilder från travertinen jag blivit helt besatt av!

Travertin till badrum och kök?

Jag tror att jag mer eller mindre har skrivit till alla företag som gör skräddarsydda handfat efter önskemål haha. En del rekommenderar travertin, medan vissa säger: ”Ååå nej, det skulle jag verkligen inte rekommendera i varken badrum eller kök…”

Därför sprängs mitt huvud! What?!? Men samtidigt så vet jag ju att marmor är så känsligt, och känner jag mig själv rätt så kommer det inte att fungera. Ruben har städmani, och kan rengöra en diskbänk i flera timmar.. och jag är stökig och vevar runt allt i min närhet. Näää, det känns som ett material som vi inte bör satsa på.

Meeeen lyssna här… Nu tror jag att jag hittat lösningen! Det finns nämligen travertin imitationer i granitkeramik. Vilket är både hållbart och tåligt. Så nu kanske jag kan få samma känsla på både handfat, men också hela köksbänken!!! Omg säger jag bara om det är så!

För tillfället har jag endast sett bilder på dessa imitationer, så väntar faktiskt i detta nu att få kolla på två stenar från två olika företag. Här är några färger som jag hittat i detta material. Så nu återstår det att se om de ser fina ut i verkligheten.

Travertin till badrum och kök

Om det är så fint som jag hoppas, tänk er då att även skapa ett fint matbord i samma material?!

Det var allt för nu. Jag lovar att hålla er uppdaterad om min jakt på det perfekta tvättstället och den perfekta bänkskivan i travertin. Jag håller tummarna att allt går som det ska och att jag kan få fram känslan som jag drömmer om!

Kram / makeupevelina
(följ mig gärna på instagram @makeupevelina)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *