Hudscanning med Elixir

För någon månad sedan var jag på en hudscanning hos Elixir. Det var verkligen så häftigt att se huden från ett djupare perspektiv!

I början av februari började jag använda två produkter från Elixir som jag snabbt såg resultat av. För er som undrar vilka produkter, så kan ni läsa om mitt inlägg här. Jag kände snabbt att huden blev lugnare och dessutom kändes det som att tilltäpptheter försvann. Något som jag tyckt har dykt upp på senare dagar. Så när jag nu fick frågan om att få testa en hudscanning blev ju svaret givetvis jaaa!

Hudscanning
Till vänster kan man se känslighet i huden, och bilden till höger visar underliggande pigmenteringar.

Hudscanning

Väl på plats genomfördes scanningen av en superduktig hudterapeut från Elixir. Efter scanningen gick vi igenom mina rutiner och kollade igenom alla bilder som tagits på min hud. Hon gick igenom olika tillstånd som exempelvis känslighet, yttorrhet, pigmenteringar och så vidare. På så sätt kunde hon enkelt och väldigt korrekt rekommendera produkter anpassade helt efter min hud. Verkligen hur bra som helst!

Nu har jag använt alla produkter hon rekommenderade i någon månad, och det känns verkligen superbra! Jag tycker det är väldigt kul att testa en helt ny produktserie, och verkligen gå in för att använda alla produkter varje dag på korrekt sätt. Det jag tycker är extra kul också är att man kan göra ytterligare en scanning efter ett tag när man väl använt produkterna, för att se om det blivit någon förändring. Så det måste jag försöka att boka in!

Själva scanningen hos Elixir är kostnadsfri, och de brukar erbjuda dom med jämna mellanrum på till exempel NK i Stockholm. Men Elixir-scannern åker även runt om i Sverige hos olika kliniker och hudvårdssalonger som jobbar med deras märke. För er som vill veta vilka produkter jag har i min rutin just nu så kommer ett inlägg om det mycket snart!

Kram / makeupevelina
(Glöm inte att följa mig på instagram @makeupevelina)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *